Този уикенд с премиерата на Sweetener, феновете от двете страни на Атлантика

...
Този уикенд с премиерата на Sweetener, феновете от двете страни на Атлантика
Коментари Харесай

Новият албум на Ариана Гранде - ключов преход в кариерата ѝ

 Снимка Този уикенд с премиерата на Sweetener, феновете от двете страни на Атлантика ще чуят за първи път по какъв начин Ариана Гранде минава на едно последващо, по-сериозно равнище в своето творчество. Компилация, излизаща в петък е нейният четвърти албум след Dangerous Woman от 2016-а.

В нея са включени участия на Фарел Уилямс, Ники Минаж и Миси Елиът. Продуцентите на познати шлагери Макс Мартин и Саван Котеча също са се качили на борда. В края на предходната година Скутър Браун - мениджърът на певицата съобщи пред Варайъти, че Sweetener ще покаже едно израстване и включва песни, които ще дефинират Ариана.
По-късно стана ясно, че в проекта тя е поела съществена роля при писането на текстовете. Според самата звезда смисъла на името на албума е обвързвано с внасянето на светлина в дадена обстановка - светлина, която е в ролята на подсладител на тази обстановка. И от там и изборът на думата Sweetener.

Пилотния сингъл No Tears Left To Cry излезе напролет, а сега в класациите нагоре се движи God Is a Woman. Иначе в случай че попитате кои са обичаните тракове на годеника на Ариана - Пийт Дейвидсън, той с изключение на God Is a Woman посочва кръстената на него ария, както и R.E.M., Better Off и титулната ария.

За още от новите шлагери на Америка и Англия можете да разчитате на Мюзик Пойнт. Тази седмица новото на Бази, в което му оказва помощ Камила Кабейо. След солидния триумф на Mine Бази дава поръчка за още един шлагер.
Очаквайте и някои от новите  акценти от американския градски чарт включително тракове от Уай Джи и Джей Рок плюс несъмнено тоталния шлагер на Дрейк In My Feelings. Разбира се няма да пропуснем и поп заглавията, които преобладават сега. Приготвили сме ви и едно малко тъжно, само че супер чил навън осъществяване от лондонския нео-соул дует Джнънгъл.

В обзора на радио класациите - Калин Харис и Дуа Липа със поръчка за невероятната шеста седмица на номер едно на Острова, а в Щатите Пост Малоун е на косъм от върха с Better Now.

В класическия микс - почитаме Кралицата на соула Арита Франклин, която умря в четвъртък на 76 години.

Очаквайте и нова игра, която ще ревизира до каква степен сте осведомени с текстовете на известните песни.

Слушайте Мюзик Пойнт в петък от 8 вечерта и събота от 1 следобяд по Радио София.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР